martes, 7 de julio de 2009

A vaiam.


La actualització d' avui és una petició a tot lector perquè faci una petita, diminuta, insignificant, però crucial col.laboració amb el TDR que faig juntament amb el sir. Adru Garcia (persona que també estaria bé que comentés al blog, eh ¬¬) sobre La música i la influència que pot tenir sobre les persones.

Res. L' únic que demano, siusplau, molt educadament, és que tota persona que passi per aquí, ho llegeixi i tingui uns mínims de bona voluntat, digui en un comentari què és per a ell/a la Música, què li suggereix, com creu que l' afecta en la vida diària (sentiments, decisions etc etc) o qualsevol pregunta, qüestió,dubte, curiositat, que tingui en ment sobre el tema.

Crec que ens serà útil si mes no alhora d' encaminar el treball, de preparar les enquestes/entrevistes o simplement per aprofundir i treure el màxim de suc a la nostra recerca.
Atentament, Laura (oh, que bé que m' ha quedat XD)

10 comentarios:

  1. La música? més que una manera d'expressar sentiments, com pot fer una novel·la, és una manera de fer sentir unes emocions o sentiments concrets, molt més enllà del que pugui dir o deixar de dir una cançó, en el cas que tingui lletra.

    Per mi és indispensable, t'ajuda a pensar, t'ajuda a no pensar, a concentrar-te o a oblidar-te de tot, tranquilitza o posa les piles, segons faci falta... No puc viure sense!

    Curiositat, tinc curiositat per saber com veuen els sons els sinestèsics... Crec que hi ha molta gent que ho és una mica més o menys, però em refereixo en casos accentuats... ( http://en.wikipedia.org/wiki/Synesthesia )

    ResponderEliminar
  2. Per a mi la música es un llenguatge, transmet el sentiment que experimenta el compositor al oient. L'oient no té perque saber música però d'alguna manera li arriba tot allò que la música expressa.

    Amés la música influeix constantment en la vida de la gent, en l'estat d'ànim, etc.

    No podriem viure sense música, o si més no, no com fins ara. Influèix en masses coses de la nostre vida.

    ResponderEliminar
  3. La música per a mi és un món on tothom si pot involucrar, pero apart d'això sempre m'he fet la pregunta de si som el que escoltem.
    Jo crec que en el fons la música ens afecta involuntariament.
    No us ha pasat mai que poseu un CD al reproductor i esteu fent alguna altre cosa (sense estar minimament atent a la música). Si no has escoltat mai aquell CD un altre dia que per casualitat el tornes a escoltar, saps perfectament que allò ja ho vas escoltar l'altre dia, sense ser conscient la música sens queda grabada al cervell, són temes que poden arribar a ser interesants a l'hora de presentar el treball, podriem arribar a la conclusió que tota música que escoltem té un petit lloc al nostre cervell i al tornar a escoltar aquella cançó tots els sentiments que vas percebre el primer dia surten cap a fora i es en aquell moment que els pels del braç s'aixequen per "drogar" al cos i al cervell de la magia de la música

    ResponderEliminar
  4. Per a mi la musica es la meva vida, perque tot gira al seu voltant, i afecta bastant a la presa de decisions, per exemple : Em caura millor una persona si escolta musica que m'agradi o tingui serts coneixaments, perque afavoreix tenir una millor relació, perque es te algo en comú.També la musica ajuda a relaxar, o per el contrari a acelerarte.

    ResponderEliminar
  5. La meva idea de música per mi és aquell tipus de llenguatge el qual et transporta o t intesifica el estat d ànim.
    Però la música per mi també te una funció cultural important(de vegades clacisisita)en la qual s'ens veuen transmes,sovint, els ideals de les persones.
    Pweò el que considero més important es la funcio social en relació a les persones,cuantes vegades no hem sentit aquesta cançó em recorda a tu, aquesta es la nostra cançó , quan sonava aquesta cançó feiem tal cosa o tal altre o inclús per recordar vells temps.
    I crec que aquesta màgia d'unir a les persones d'aquesta manera no la trobem en cap altre lloc.

    ResponderEliminar
  6. curro!!
    La música dicta les normes i modes a seguir, ja que amb els tons de música de la tele ,etc...;han influenciat en la forma de pensar,actuar i pitjor encara tancar-nos només en els estils de música que les discogràfiques
    volen deixant a estils minoritaris en la societat a banda esperant eliminar-los per complet.

    La cara més positiva és que la musica ens ha de servir de transmissor d'emocions,sentiments,etc. I totes les altres coses que ja s'han nombrat en aquest blog sobre els beneficis de la música.

    Crec que la música afecta el nostre estil de vida diàriament i ens pot ajudar molts cops a solucionar els nostres problemes que apareixen diariament

    ResponderEliminar
  7. Oh oh oh, vamos, la música no existe, sólo es un puñado de ondas. Nada más. xD

    És a dir, la música és només una ficció, diguem-ne representació, d'una cosa que no té res de maca xD. Però això es pot aplicar a tot, lol xD

    Doncs....... deixant de banda allò poca cosa més puc dir que no hagin dit abans... Influencia molt en l'estat d'ànim i tal. Ah, si, les bandes sonores xD. Com canvia una escena només canviant la música (posem la escena d'algú apallisant a un altre; no és el mateix veure la escena amb una cançó Brutal Death de fondo que veure-la amb Benny Hill xD)

    Ah, la música, beneida eina manipuladora xD. Però en serio, és brutal com dins d'una cançó hi poden haver tants sentiments mesclats xD

    http://www.youtube.com/watch?v=5i6SdiCsQBM&fmt=18 (un exemple és aquesta xD)

    PD: No, no hi ha poema

    ResponderEliminar
  8. PEr aquesta regla de tres o tot existeix o res no existeix. La música, un grapat d' ones.... Que produeixen un conjunt de sons que percep la nostra oïda i organitzades (les vivracions) d' una forma estètica (o inestètica, com és el cas de vermillion ¬¬) produeix el que anomenem amb el concepte de música (o soroll, com és el cas de vermillion), per tant, existeix. És igual que un somni, un somni existeix? sí, tots sabem el que és un somni, tots n' hem tingut algun cop i pertant, podem arribar a un concepte de somni, demostrat, encara que no tingui res a veure amb la vida real.
    Hauria de meditar més la meva resposta, ho sé,ai nou, tinc pressa (excuses XD excuses excuses, diràs, doncs no, hombrecill, no)

    ara, pel vídio que m' has passat, tens tota la raó, unes imatges ultra gores que acaben amb una sensació com mig melancòlica o de (això és el que va passar, no s' hi pot fer res) gràcies a la cansonsilla XD

    i benny hill per una escena de sang i fetge ha de ser la hostia, estil kill bill i el silvido aquell.

    ResponderEliminar
  9. jo sempre intento trobar a cada moment el tipus de música que defineix més be el meu estat d'ànim. No se, per mi es una manera de no sentirme sola i poder sentir que algú m'entén. Es una via d'escapatoria del mon en que vivim, una mkanera d'anar-sen a un altre mon. així es com jo veig la música. espero que un serveixí d'aguna cosa, i anioms per el treball, jo també l'estic fent i es una putada. ptons

    ResponderEliminar